Fotvård Hulta

Fotvård Hulta

Anna är certifierad och kunnig inom Fotvård i Hulta!

Ska vi kontakta dig istället?

Vi kontaktar dig så snart vi kan men förhoppningsvis inom 10 minuter.

Annas fotvård Borås - Tjänster

Jag är din lösningspartner inom fotvård och hälsa. Vi finns alltid för dig med billig, hög kvalitet och snabb service. Du kan kontakta oss för priset samt bokning!

Annas Fotvård Borås - Medlem i Sveriges Fotterapeuter

Annas Fotvård är medlem i “Sveriges Fotterapeuter“, vilket innebär att de följer höga standarder inom fotvård. Medlemskapet visar att deras praktiker är omfattande utbildade och godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för Fotvård. Denna godkännande garanterar professionell och säker behandling i Hulta. Dessutom ingår i medlemskapet i “Sveriges Fotterapeuter” en behandlingsskadeförsäkring, vilket ger ett extra skydd för klienterna.

Fotvård Hulta - Kontakta oss idag!

Legitimerad medicinsk fottvårdsspecialist

Efter att ha jobbat 25 år som sjuksköterska valde jag att specialisera mig inom ett specifikt område – fotvård. I februari 2022 avslutade jag min utbildning och blev certifierad som medicinsk fotvårdsspecialist. Den långa tiden inom sjukvården har inte bara skänkt mig omfattande kunskaper, utan även en djup förståelse för hur man möter och behandlar individer utifrån deras unika situationer och behov nära Hulta. Denna erfarenhet av Fotvård är nu en värdefull del av mitt nya yrkesliv, där jag hjälper människor att ta hand om sina fötter för ett hälsosammare liv.

Annas Fotvård Borås
Jag vill att du ska må bra!

Vi förstår att dina fötter inte bara bär dig genom livet, utan de speglar också din hälsa och ditt välbefinnande. Därför är vår högsta prioritet att erbjuda personlig och omsorgsfull fotvård för att skapa en upplevelse där du känner dig uppskattad, avslappnad och omhändertagen.
Att interagera med kunder och erbjuda dem högsta möjliga nivå av hjälp och vård är för mig djupt givande. Mitt mål är att inte bara tillhandahålla utmärkt fotvård, utan även att skapa en miljö av avkoppling och lyx för dig. Jag är övertygad om att känslan av välbefinnande är en väsentlig del av den totala upplevelsen. Befinner du dig i Hulta och vill ha hjälp med Fotvård.

Scroll to Top